Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Villivihanneksia ja tarinoita

 Tsehovin kirsikkapuiston                         

 hengessä .   15-17.5.

Lisätietoja:

Anne.Paalo@gmail.com

Keijo@tietoisuudentila.fi

 

Oletko tutustunut jo hortailuun, villivihannesten keräämiseen ja käyttöön keittiössä? Toukokuussa kaunis Kemiönsaaren luonto tarjoaa parastaan: vaikkapa voikukan lehtiä salaattiin tai pizzan päälle, vuohenputkea pestoon, ketunleivän ja maitohorsman lehtiä salaattiin, nokkosta piirakoihin ja smootheihin, siankärsämöä juomiin. Ja mitä vallatonta käyttöä villivihannesleirin ohjaaja Anne Paalo villiintyykään kanssamme ideoimaan.

 Leirillä perehdytään villiyrttien keräämisen nyrkkisääntöihin, jotka jokaisen hortailijan on tiedettävä. Sukellamme kokeilemaan mitä herkkuja villiyrteistä voi valmistaa, teemme ruokia yhdessä. Tutustumme myös yrttien kiehtovaan ja salattuun maailmaan, siihen miten luonnon antimet voivat tukea terveyttämme ja olla apuna vaikkapa ihottuman hoidossa. Leirillä etsimme jokaiselle oman hoivayrtin ja sille parhaan käyttötavan.

 Iltaisin saunomme elävöittävien yrttivihtojen ja jalkakylpyjen lempeydessä.  

 Osallistumismaksu, vähintään 120€, sisältää majoituksen ja ruokailun. Mukaan omat liinavaatteet ja valmius osallistua siivoamiseen leirin päätteeksi.

Liinavaatteet talon puolesta 15€

Rantasauna 10€ / kerta

Tilinumero:  FI42 4730 0010 3612 43

 Edullinen hinta on mahdollinen lahjoitusten ja talkootyön avulla. Saat mielellään maksaa enemmän.